tiistai 7. kesäkuuta 2016

Ugglan AfroLatin Night, tämä ilta oli todellakin tanssihaaste!

Tätä päivää oli kyllä jännitetty monta päivää, toisaalta taas odotettu innolla. Nämä olivat siis ns. "salsabileet", toki tarjolla oli muitakin lajeja kuten mm. bachataa ja kizombaa. 

Itsehän olen käynyt ainoastaan yhden salsatunnin elämäni aikana, varmaankin kolme vuotta sitten ja tunti oli naisten soolotunti... Joten oli hyvin stressaavaa lähteä huippusalsaajien joukkoon ilman minkäänlaista osaamista. Meidät toivotettiin halien kera tervetulleiksi ja kun saavuimme bileet olivat jo mukavasti käynnissä. Meno oli aivan uskomatonta, niin kaikki naiset kuin kaikki miehetkin olivat aivan älyttömän taitavia, olisin voinut katsella heidän tanssiaan vaikka koko illan. Luulin nähneeni lavoilla vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta se vauhti ei ollut kyllä mitään tähän verrattuna. Lisäksi kaikki näyttivät niin iloisilta ja hyväntuulisiltä, liekö se sitten kaikkien salsaajien tunnusmerkki, varsinkin naiset hymyilivät tanssiessaan tauotta. 

Alkuillan istuimme Juhon kanssa penkillä ja vaihdoimme paniikinomaisia fiiliksiämme keskenämme, kunnes Juhoa haettiin tanssimaan. Ja hyvin hän pärjäsi, aivan loistavasti oikeastaan, tosin hän on siinä suhteessa onnekas että saa itse päättää mitä kuvioita tekee, minun taas pitäisi yrittää seurata. Kävimme katsomassa myös mitä alakerrasta löytyy ja sielä olikin puolestaan hyvin paljon rauhallisempi meno, ainakin siinä kohtaa kun me kävimme kurkkaamassa mitä siellä tapahtuu. Testasimme myös yhteisvoimin miltä tanssiminen siellä tuntui.

Kun palasimme takaisin yläkertaan minua tultiinkin hakemaan tanssimaan, meinasin jo kohteliaasti kieltäytyä, mutta lähdin kuitenkin lattialle. Totesin kyllä tälle herralle, että en sitten osaa alkuunkaan salsata, mutta se ei kuulemma haitannut.. Noh eihän siitä meinannut aluksi sitten tulla yhtään mitään, ei tämän ensimmäisen eikä parin seuraavankaan herran kanssa, mutta pikkuhiljaa kuitenkin tanssiminen alkoi sujua, tai ei sitä ehkä voi sujumiseksi kutsua, mutta en ollut aivan täysin pihalla siitä mitä tapahtuu. Onneksi tanssittajat olivat hyvin ymmärtäväisiä ja kehuivatkin vaikka siihen ei ehkä olisi juuri aihetta ollutkaan. Olkoon tämä myös julkinen kiitos, sekä anteeksipyyntö kaikille heille ihanille viejille. :) 

Tanssin sitten useamman kappaleen kuin olisin ikinä uskonut tai edes toivonut, ja hauskaa kyllä oli! Ja sehän se pääasia kuitenkin on. Mutta jos vielä joskus lähden salsabileisiin, niin ihan itseni ja viejienkin takia lupaan käydä ensin ainakin muutamalla salsatunnilla. 

Alla vielä  vähän maisemia Ugglasta, sekä todistusaineistoa siitä, että kyllä mekin siellä tanssittiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti